Gori propeller

Verjetno najboljši in najbolj kakovostno izdelani sklopljivi propeler (vijak) za jadrnice.

- večji potisk naprej in vzvratno

- manjša poraba

- najmanj upora pri jadranju


Propelerji za saildrive in os.


Stopite v kontakt z nami in pomagali vam bomo izbrati pravi tip in dimenzije propelerja za vašo jadrnico!

Povpraševanje

Izberite produktno skupino:

Vaši podatki

Prosimo izpolnite polja in poslali vam bomo več informacij o izbrani produktni skupini. Polja označena z zvezdico (*) so obvezna!

ime*
priimek*
naslov
poštna št.
mesto / kraj
telefon*
e-mail*
komentar
Propelerji

Prestavite v 6. prestavo!“Gori Propeller” velja za najboljši sklopljivi vijak za jadrnice. Vrhunska izdelava iz najkakovostnejših materialov, odlične performanse in vrhunski dizajn so lastnosti ki prepričajo. Najvišji nivo obdelave površine zagotavlja minimalni upor in optimalne hidromehanske lastnosti.

Verjetno najboljši sklopljivi vijak za svojo jadrnico, lahko že v naslednjem kliku izračunate na spletni strani (spodnja povezava) in če se boste odločili za nakup, vam bomo vaš “Gori Propeller” dobavili v roku 4-5 dni.

V primeru izbire 3-krakega propelerja bodo spremembe pri vožnji z vašo jadrnico očitne:

- večji potisk pri vzvratni vožnji (po znanih testih v mednarodnih  navtičnih revijah, je potisk boljši kot pri fiksnem 3-krakem propelerju!)

- najnižji upor propelerja pri jadranju od vseh trokrakih sklopljivih propelerjev na trgu

- "Overdrive" funkcija ki omogoča do cca 20% zmanjšanje porabe goriva pri enaki hitrosti

- znižan nivo hrupa pri enaki hitrosti


Na voljo so 2-, 3-kraki in 4-kraki propelerji, ki jih odlikuje vrhunska izdelava iz najkakovostnejših materialov, odlične uporabne lastnosti in izjemna robustnost.

3-kraki propeler je naša posebnost. Patentirana zasnova mu omogoča, da deluje tako naprej kot v vzvratni vožnji, kot pravi trokraki fiksni propeler. Če pa se izkoristi še "overdrive" (drugi vpadni kot) pri vožnji naprej, jadrnica doseže običajno potovalno hitrost pri 20-25% manjših obratih in ob ustrezno manjšem hrupu in porabi goriva.

Na svoje nove jadrnice ga pogosto instalirajo Hallberg Rassy, Swan, Baltic, Lagoon, Wally Yachts, X-Yachts, Perini Navi, Jeanneau, Beneteau itd.

Dokumenti

Povezave