Povpraševanje

Izberite produktno skupino:

Vaši podatki

Prosimo izpolnite polja in poslali vam bomo več informacij o izbrani produktni skupini. Polja označena z zvezdico (*) so obvezna!

ime*
priimek*
naslov
poštna št.
mesto / kraj
telefon*
e-mail*
komentar
Seven sisters

Jadra Elvstrom

Danski proizvajalec jader Elvstrom je eden največjih svetovnih proizvajalcev jader za jadrnice v velikosti med 10 in 24 m. Podjetje, ki ga je ustanovil legendarni Paul Elvstrom, se ponaša z 60- letno jadrarsko tradicijo in ga odlikujejo številne inovacije.

Od tehnoloških inovacij je najpomembnejša tehnologija membran za jadra EPEX. So vzdržljivejša od membran drigih proizvajalcev jader in imajo 3- letno garancijo proti delaminaciji.  

FatFurl

Navijalno glavno jadro Elvstrom FatFurl

Med najbolj popularne inovacije sodi glavno jadro posebne oblike popularno imenovanoFatFurl Main.Gre za navijalno glavno jadro, ki ima od običajnega navijalenga glavnega jadra (roll jadra), zaradi posebnega sistema vertikalnih letev, večjo površino. Postopek laminacije si lahko ogledate na spodnji povezavi. 

Povezave

Blue Water Runner

Blue water runner

Jadro Blue Water Runner je inovacija podjetja Elvstrom.
Z Blue water runnerjem je jadranje z vetrom preprosto in varno.


Blue Water Runner je simetrično, dvojno navijajoče se jadro, ki ga je moč preprosto naviti iz varnega zavetja kokpita. Velika površina za več hitrosti in zabave, ki jo ob dvigu jakosti vetra z lahkoto in zelo zanesljivo zmanjšate tako podnevi kot ponoči.

Dvignite dvojno jadro za krmne smeri pred prednjo pripono, odvijte ga ko ga potrebujete in ga preprosto pustite tam.

Cenovno ugodno jadro s trojno funkcijo
Dvojno navijalno jadro za jadranje z vetrom
Ultra lahka genoa
Reacher za bočne vetrove

Blue Water Runner je krojen v cross-cut-u iz lahke polyesterske tkanine za špinakerje.

Povezave

Elvstrom

Elvstrom

Danska jadrarna Elvstrom ponuja zelo široko paleto jader. Za začetek je zato morda najbolje, da si ogledate kratek film na spodnji povezavi in si glede na svoj način jadranja in svoja pričakovanja, izberete svoj produktni razred. V kolikor potrebujete pomoč, prosimo izpolnite kontatktni formular.

Povezave