Lopolight navigacijske LED luči

Lopolight je proizvajalec ta  čas verjetno najbolj “vročih” navigacijskih luči za plovila na osnovi LED tehnologije. Aluminijsko ali karbonsko ohišje skupaj z uporabljenim lexanom in epoksi smolo rezultira v izjemno trdni in vodoodporni strukturi.

Zaradi popolne vodotesnosti (tudi podmornice, ki gredo na globino 120m in več, uporabljajo Lopolight) in neobčutljivosti na vibracije je povprečna življenjska doba teh luči 50.000 ur, poraba pa približno 90% nižja kot pri  konvencionalnih žarnicah.Enaka svetilnost je zagotovljena pri napetostih od 5 do 30 voltov.

Povpraševanje

Izberite produktno skupino:

Vaši podatki

Prosimo izpolnite polja in poslali vam bomo več informacij o izbrani produktni skupini. Polja označena z zvezdico (*) so obvezna!

ime*
priimek*
naslov
poštna št.
mesto / kraj
telefon*
e-mail*
komentar
Slika

Lopolight


“Vgradi in pozabi!” je slogan, ki je prepričal tako tekmovalne jadralce high-tech jadrnic (vse jadrnice Volvo 70, 90% open 60 jadrnic, Mari-Cha IV, Wild Oats..., kot tudi serijske proizvajalce jadrnic in motornih jaht kot so Swan, Yongert, Shipman, Sunseeker, Pershing/Ferretti...

Leto 2006 je bilo za Lopolight zelo uspešno. Pridobili so vse potrebne certifikate (RINA, USCG, DNV in MCA) in razširili svojo ponudbo. Tako sedaj poleg luči za plovila krajša od 50 m, proizvajajo tudi LED-ice za ladje daljše od 50 m.

Zaupa jim vse več kupcev, ki jih prepriča vzdržljivost in kvaliteta izdelave.

Povezave